1 april 2020

Han van de Mosselaar is de nieuwe Sales manager van Donné

Han van de Mosselaar (48) is de nieuwe sales manager van Donné. Han is bij Donné de opvolger van Noud Schraven, wie op 1 april 2020 met pensioen is gegaan na bijna 40 jaar bij Donné gewerkt te hebben.

Een nieuw gezicht binnen de branche
Han werkte hiervoor ruim 20 jaar in de data- en telecommarkt als key accountmanager bij een distributeur en als sales manager bij een producent van glasvezelassemblies. Han is zijn loopbaan als trainee bij een technische groothandel begonnen. Naast zijn werkervaring heeft Han een opleiding Commercieel Ingenieur Elektrotechniek aan de HTS gevolgd en deelgenomen aan diverse trainingsprogramma's in binnen- en buitenland.

Donné en de toekomst 
Samen met het team van Donné gaat Han graag met u in gesprek om als partners de relatie uit te bouwen op het gebied van kabelproducten en oplossingen. We willen hierbij dieper ingaan op uw behoeftes en hoe wij hier als kabelpartner in kunnen ondersteunen. In de loop der jaren hebben we een uitgebreid portfolio aan producten en services opgebouwd, We zijn er dan ook van overtuigd je van de juiste oplossing te kunnen voorzien. Mocht je advies nodig hebben dan staat er altijd iemand uit ons team klaar om je daarvan te voorzien. Persoonlijk, direct en digitaal. Onze slogan is niet voor niets. Donné daar kan je op bouwen.

Heeft u vragen over dit artikel? Neem contact met ons op

Handig

Donné producten zijn niet alleen makkelijk te verwerken, we bieden ook nog eens diverse tools om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken. Dat noemen wij nog eens ‘HANDIG’.