8 februari 2024
Handig! Nieuwe Donné Digitale Vrachtbrief per 4 maart 2024

Vooraankondiging: Nieuwe Functionaliteit Digitale Vrachtbrief

Wij zijn verheugd om u te informeren over een spannende nieuwe ontwikkeling bij Donné Draad! Vanaf maandag 4 maart 2024 introduceren we samen met onze transporteur de Firma Oegema een geavanceerde functionaliteit: Digitale Vrachtbrieven. Deze verbetering zal het proces van levering en afhandeling efficiënter en transparanter maken.

Hoe werkt het?

  1. Bij het plaatsen van een order, vragen wij u om het e-mailadres van het losadres op te geven.
  2. Als de levering is ingepland ontvangt de ontvanger een e-mail met de aanmelding van de levering.
  3. De chauffeur registreert de aflevering via een touchscreen en maakt een foto van de levering. De ontvanger tekent af op deze touchscreen
  4. De ontvanger ontvangt hierna een digitale kopie van de vrachtbrief per e-mail.

Implementatie Deze nieuwe functionaliteit wordt geïmplementeerd op 4 maart 2024 in het postcodegebied 6700 tot en met 9900. Na een succesvolle uitrol in dit gebied, plannen we uitbreiding naar andere postcodegebieden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier, via e-mail (sales@donne.nl), of telefonisch via 0485-348620.

Met vriendelijke groet,

Donné Draad

Handig

Donné producten zijn niet alleen makkelijk te verwerken, we bieden ook nog eens diverse tools om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken. Dat noemen wij nog eens ‘HANDIG’.